Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Specialist in schroefpalen

Voordelen van een specialist in schroefpalen? Ontdek ze bij Jacbo

Op zoek naar een echte specialist in niet geheide schroefpalen? Bij Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) zijn we u graag van dienst. Wij zijn een gerenommeerd aannemer in onder meer schroefboorpalen voor schadevrij funderen. Daarnaast kunt u na akoestisch doormeten geluidsarm funderen en boren met onze schroefmortelpalen. Doordat ons funderingssysteem eveneens trillingvrij is, biedt dit onder meer bij bestaande bebouwing de ideale oplossing. Vooral in combinatie met onze kleine boorstelling. Het is dus niet voor niets dat wij bekend staan als specialist in deze boorpalen in heel Europa.

Onze technieken

JAC-S

Jacbo is een familiebedrijf dat in 1933 werd opgericht. Sindsdien hebben we al voor veel tevreden opdrachtgevers succesvolle funderingsprojecten mogen uitvoeren in onder meer Brabant, Limburg, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Onze avegaarpalen of betonmortelschroefpalen – zoals de schroefpaal ook wel bekend staat – worden hierbij vaak gebruikt. Omdat onze funderingspalen uniek in hun soort zijn, hebben we ze een unieke benaming gegeven. Voor de avegaarpalen is dit de JAC-S. Deze mortelschroefpaal heeft een kopnetwapening en is geschikt voor toepassingen van zowel drukpalen als trekpalen. Bij Jacbo zijn ze verkrijgbaar van 300 tot 800 millimeter (diameter).

Deze betonmortelschroefpalen hebben een extreem hoge verwerkingssnelheid. Dankzij een combinatie van procestechniek en puur vakmanschap kunt u per dag circa 80 tot 120 palen met bijvoorbeeld 6 meter lengte op uw bouwplaats verwerken.

JAC-P

Als specialist in niet geheide schroefpalen mogen uiteraard ook de paalexemplaren voor een palenwandsysteem niet ontbreken. Deze vindt u bij ons onder de naam JAC-P. Deze in de grond gevormde avegaarpalen kunt u tegen elkaar of in elkaar boren. Dit is afhankelijk van of u een aaneensluitende grondkerende wand wilt maken of een aaneensluitende waterremmende wand. Bij de eerstgenoemde wand boort u de palen tegen elkaar en bij de laatstgenoemde in elkaar.

JAC-B en JAC-O

Jacbo Nederland BV is niet alleen specialist in schroefpalen, maar ook in niet geheide buisschroefpalen en Omegapalen. Deze hebben we respectievelijk de namen JAC-B en JAC-O gegeven. Onze buisschroefpalen zijn hierbij voorzien van een wapeningskorf over de gehele lengte en zijn leverbaar in diameters die variëren van 400 tot 600 millimeter. Onze JAC-O Omegapalen zijn van kopnetwapening voorzien en kunnen eventueel gecombineerd worden met een trekstaaf. Deze funderingspalen zijn leverbaar in diameters variërend van 320 tot 600 millimeter.

Wilt u graag weten welke funderingspalen nu voor uw funderingsproject het meest geschikt zijn? Laat het ons weten door contact op te nemen. Wij helpen u graag met een uniek funderingssysteem dat louter voordelen kent. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer