Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Specialist in niet geheide funderingspalen

Jacbo: uw specialist in niet geheide funderingspalen

Als u een echte specialist in niet geheide funderingspalen zoekt, dan bent u bij aannemer Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat in 1933 werd opgericht en wij zijn uitgegroeid tot een echte specialist in niet geheide funderingspalen voor het schadevrij, geluidsarm en omgevingsvriendelijk funderen. Kortom, de voordelen van onze unieke paalfundering – bij bestaande bebouwing bijvoorbeeld – zijn talrijk. Dit is dan ook de reden dat wij al veel bedrijven en organisaties in Brabant, Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Limburg van dienst hebben mogen zijn.

Onze technieken

Toekomstbestendige fundering

Er zijn uiteenlopende eisen die bij het uitvoeren van bouwprojecten worden gesteld. Niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland bijvoorbeeld. Zo is het belangrijk om omgevingsvriendelijk te funderen. Dit houdt in dat het funderingsproces schadevrij, geluidsarm en trillingvrij verloopt. Dit is ook van invloed op de aansprakelijkheidspremie van uw verzekeringsmaatschappij: als u voldoet aan deze eisen zal deze premie lager uitvallen. Reden te meer om te kiezen voor de meest gespecialiseerde leverancier van niet geheide funderingspalen. Jacbo Nederland BV heeft zich inmiddels dan ook ontwikkeld tot een heus begrip op dit gebied in heel Europa.

Onze unieke paalfundering

Jacbo biedt u als specialist in niet geheide funderingspalen de keuze uit meerdere unieke paaltypen. Deze hebben we ook allemaal een eigen unieke naam gegeven: JAC-B, JAC-O, JAC-S en JAC-P. De JAC-B palen zijn buisschroefpalen en met JAC-O palen kiest u voor Omegapalen. Onze JAC-S palen zijn schroefpalen, ook wel avegaarpalen of betonmortelschroefpalen genoemd. Ook onze JAC-P palen zijn betonmortelschroefpalen, maar dan geschikt voor een palenwandsysteem. Dit zijn in de grond gevormde funderingspalen die tegen elkaar worden geboord of in elkaar. Voor het maken van een grondkerende wand boort u de palen tegen elkaar en voor een waterremmende wand boort u deze funderingspalen in elkaar.

Zoals u kunt lezen vertrouwt u bij Jacbo op een echte specialist in niet geheide funderingspalen die alles in huis heeft voor een succesvol funderingsproject. Naast onze unieke funderingspalen, beschikken wij ook over al het bijpassende materieel. Uiteenlopend van boorstellingen, graafmachines, betonpompen en boren tot op maat verzorgde transportoplossingen.

Voor de complete projectuitvoering kunt u altijd een beroep doen op onze expertise. Veel tevreden opdrachtgevers zijn u inmiddels voorgegaan. Neemt u daarom op uw gemak een kijkje bij de referenties over onze projectuitvoering. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie, dan horen wij uiteraard graag van u. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer