Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Schadevrij funderen met kleine boorstelling

Schadevrij funderen met een kleine boorstelling? De voordelen van Jacbo

Als u een specialist zoekt om schadevrij te funderen met een kleine boorstelling dan bent u bij aannemer Jacbo Nederland BV uit Brabant (Oosterhout) aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in niet-geheide funderingspalen met bijbehorend materieel. Ons machinepark is hier een uitgelezen voorbeeld van. Voor elke funderingslocatie – of het nu in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland of Utrecht is – kunt u bij ons terecht voor een bijpassende machine en funderingstechniek. Zo zorgen wij ervoor dat u zelfs op de meest moeilijk toegankelijke locaties uw funderingsproject succesvol kunt uitvoeren. Omdat wij als een van de weinige bedrijven werken met een kleine boorstelling, kunnen wij zelfs voor de particulier ook een kavel funderen voor bijvoorbeeld een aanbouw of een complete woning.

Onze technieken

Machinepark

Wij hebben maar liefst 6 verschillende machines tot onze beschikking, die variëren in gewicht, paaldiameter, paallengte, boormotorvermogen, afmetingen en makelaar lengte. Elke machine is volledig afgestemd op uw specifieke funderingsproject en de palen die u hierbij gebruikt. Zo heeft onze Machine 36 een gewicht van 10.000 kilogram en is deze geschikt voor een maximale paaldiameter van 450 millimeter met een maximale paallengte van 5,40 m1. De makelaar lengte is in totaal 7,00 m1.

Het zwaargewicht van ons machinepark is Machine 19/37. Deze weegt 59.000 kilogram en is geschikt voor een maximale paaldiameter van 800 millimeter en een maximale paallengte van 25 m1. De makelaar lengte van deze machine is in totaal 28 m1.

Unieke niet-geheide funderingspalen van Jacbo

Voor het boren en schadevrij funderen met een kleine boorstelling bij bestaande bebouwing bijvoorbeeld, hebben wij eveneens precies de juiste niet-geheide funderingspalen in huis. Sterker nog, hierin is Jacbo Nederland BV de meest gespecialiseerde producent. We zijn dan ook uitgegroeid tot een begrip in Europa op het gebied van onze schroefpalen (ook wel betonmortelschroefpalen of avegaarpalen genoemd), buisschroefpalen en Omegapalen. Stuk voor stuk zijn onze palen erop gericht om schadevrij, trillingvrij en geluidsarm te funderen met oog voor de omgeving. Deze eisen worden steeds vaker gesteld bij de uitvoering van uiteenlopende bouwprojecten.

Lagere aansprakelijkheidspremies

Voor een geslaagde projectuitvoering kunt u een beroep doen op de expertise van Jacbo Nederland BV. U kiest bij ons voor de ideale manier van funderen waarbij met alle (nieuwe) wet- en regelgeving hieromtrent rekening is gehouden. Dit biedt u tal van voordelen. Zo leidt samen met Jacbo schadevrij funderen met een kleine boorstelling bijvoorbeeld tot lagere aansprakelijkheidspremies bij uw verzekeringsmaatschappij. Wilt u hier graag meer informatie over of heeft u een vraag aan ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze behulpzame en vakkundige medewerkers vertellen u graag alles over optimaal funderen. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer