Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Omgevingsvriendelijk funderen

Hoe u omgevingsvriendelijk kunt funderen met Jacbo funderingspalen

Op zoek naar de beste manier om omgevingsvriendelijk te funderen? Bij Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) staan we graag tot uw dienst. Overal in Brabant, Limburg, Gelderland, Zeeland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht kunt u bij ons terecht voor niet-geheide funderingspalen. Wij zijn de meest gespecialiseerde partner voor omgevingsvriendelijk funderen, schadevrij funderen in de buurt van bestaande bebouwing, geluidsarm funderen en trillingsvrij funderen. Ook kunnen wij als aannemer uw fundering maken vanuit projectuitvoering. Hierbij staat al het benodigde materieel tot onze beschikking, variërend van boorstellingen tot boren en van graafmachines tot betonpompen.

Onze technieken

De ultieme en toekomstbestendige funderingsoplossing

U kunt omgevingsvriendelijk funderen met onze Omegapalen, buisschroefpalen en avegaarpalen. Dit betekent een schadevrije, geluidsarme en trillingsvrije fundering. Een eis die steeds vaker wordt gesteld bij de uitvoering van bouwprojecten in onder meer Nederland, België en Duitsland. We hebben ons dan ook in heel Europa ontwikkeld als een begrip op het gebied van funderingssystemen. Doordat u schadevrij fundeert met onze palen, bent u bovendien verzekerd van een gegarandeerd lagere aansprakelijkheidspremie van uw verzekeringsmaatschappij. Kortom, wij bieden u de ultieme funderingstechniek die toekomstbestendig is.

Hoewel de betonmortelschroeftechniek bij veel mensen het meest bekend is, kunt u vergelijkbare resultaten behalen met onze buisschroeftechniek en onze techniek met zelfontwikkelde Omegapalen. Om het unieke karakter van onze funderingspalen extra te benadrukken, hebben wij ze ieder een unieke naam meegegeven. Denkt u hierbij aan de JAC-O Omegapalen, de JAC-B buisschroefpalen en de JAC-S betonmortelschroefpalen (ook wel schroefpalen of avegaarpalen genoemd).

Om een fundering te maken met een palenwandsysteem kiest u voor onze JAC-P palen. Dit is eveneens een funderingssysteem met samengestelde betonmortelschroefpalen die trillingsvrij geïnstalleerd worden. Op deze manier kunt u een fundering maken die grondkerend of waterremmend is. Plaatst u de palen ‘tegen elkaar’ dan maakt u een grondkerende wand en plaatst u de palen ‘in elkaar’ dan zorgt u voor een waterremmende funderingswand.

Omgevingsvriendelijke projectuitvoering

Jacbo geeft u graag advies over hoe u een voorspoedige projectuitvoering kunt realiseren waarbij omgevingsvriendelijk funderen centraal staat. Op onze site vindt u tal van referenties van bedrijven en organisaties die wij van dienst hebben mogen zijn. Voor een geslaagde projectuitvoering is het belangrijk dat u een bouwput zonder sleuven heeft die daarnaast stabiel, hard en droog is. Elk type grondlaag – of het nu om veen, zand, klei, of leem gaat – heeft een eigen plan van aanpak nodig en Jacbo Nederland BV adviseert u hier graag over. Voor meer informatie over onze projectuitvoeringen kunt u gerust contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer