Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Omegapalen prijsaanvraag

Prijsaanvraag voor Omegapalen: ontdek de vele voordelen

Als u een specialist in Omegapalen zoekt om een prijsaanvraag bij uit te zetten, dan kiest u het beste voor Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant). Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vervaardigen van niet-geheide funderingspalen en onze Omegapalen zijn hier een uitgelezen voorbeeld van. Daarnaast kunt u eveneens bij ons terecht voor unieke schroefpalen en buisschroefpalen. Deze bieden u stuk voor stuk tal van voordelen. Zo zijn onze zelfgeproduceerde palen uitermate geschikt om schadevrij, trillingvrij en geluidsarm te funderen. Deze eisen worden namelijk steeds vaker gesteld in de bouwwereld. Precies de reden waarom u bij ons aan het juiste adres bent.

Onze technieken

JAC-O Omegapalen van Jacbo Nederland BV

Als u een prijsaanvraag voor Omegapalen bij ons indient, dan krijgt u een offerte waarop JAC-O palen staan vermeld. Deze unieke naam past namelijk perfect bij het unieke van onze funderingssystemen en -technieken. Deze funderingspaal wordt in de grond gevormd en is voorzien van kopnetwapening. Ook is hierbij een combinatie met een trekstaaf mogelijk. U kunt onze JAC-O Omegapelen toepassen als drukpaal en als trekpaal. Beide varianten zijn leverbaar in diverse diameters, variërend van 320 tot 520 millimeter.

Onze Omegapalen zijn (deels) grondverdringend. Dit geeft u als grote voordeel dat er met een geringere paaldiameter gewerkt kan worden. Dit in vergelijking met een schroefpaal bijvoorbeeld. Hierdoor zijn onze Omegapalen kostenbesparend. Daarnaast bieden ze eveneens als voordeel dat er minder grond opgeboord wordt.

Buisschroefpalen en betonmortelschroefpalen

Naast onze Omegapalen zijn ook onze buisschroefpalen en betonmortelschroefpalen uniek in hun soort. De JAC-B paal bijvoorbeeld, is een buisschroefpaal die eveneens in de grond wordt gevormd en voorzien is van een wapeningskorf over de volle lengte. Ook deze palen kunt u als drukpaal en als trekpaal toepassen. De leverbare diameters variëren van 400 tot 600 millimeter. Onze betonschroefpalen – ook wel bekend als schroefpalen en avegaarpalen – vindt u onder de naam JAC-S of JAC-P voor een palenwandsysteem.

Projectuitvoering

U kunt bij ons als specialist terecht voor een prijsaanvraag voor Omegapalen, maar ook voor de prijsaanvraag voor een complete projectuitvoering. Wij zijn als aannemer veelvuldig actief in de provincies Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard staan we ook in de rest van Nederland voor u klaar. Zodra wij uw opdrachtverstrekking voor een projectuitvoering hebben ontvangen, nemen wij deze op in onze planning. Onze projectleiders maken dan samen met u een afspraak op de betreffende locatie. Wilt u hier meer over weten of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer