Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Leverancier van buisschroefpalen

Jacbo Nederland BV: leverancier van buisschroefpalen die uniek zijn

Wij zijn u graag van dienst

Zoekt u een leverancier van buisschroefpalen in de provincies Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland? Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) is gespecialiseerd in unieke buisschroefpalen die u tal van voordelen bieden. Dankzij onze zelf geproduceerde palen kunt u geluidsarm, schadevrij en zonder trillingen funderen. Deze eisen worden steeds vaker gesteld bij de uitvoering van bijvoorbeeld bouwprojecten. Door de schadevrije eigenschappen – onder meer in de buurt van bestaande bebouwing – kunt u bovendien ook lagere aansprakelijkheidspremies bij uw verzekeringsmaatschappij tegemoet zien. Kortom, voor de meest ideale manier van funderen met buisschroefpalen moet u bij Jacbo zijn.

Onze technieken

De voordelen van ons als leverancier van buisschroefpalen

Omdat we unieke funderingssystemen bieden, hebben we besloten om onze palen ook unieke namen te geven. Onze JAC-B paal is hierbij een uitgelezen voorbeeld van een unieke buisschroefpaal. Deze funderingspaal wordt in de grond gevormd en heeft een wapeningskorf over de volledige lengte. U kunt de JAC-B paal toepassen als drukpaal maar ook als trekpaal. Deze paal is leverbaar in verschillende diameters: van 400 tot 600 millimeter.

De wapening wordt ingebracht via de bovenzijde van de booras die hol is. Zo wordt de boorschacht gevuld. Op deze manier kan de buisschroefpaal over de volle lengte worden voorzien van wapening. Deze paal is daarbij deels grondverdringend.

Avegaarpalen en Omegapalen

Naast buisschroefpalen is Jacbo Nederland BV ook de meest gespecialiseerde producent in avegaarpalen en Omegapalen. De unieke avegaarpalen – ook wel schroefpalen of betonmortelschroefpalen genoemd – vindt u bij ons onder de namen JAC-S en het JAC-P palenwandsysteem. De Omegapalen in ons assortiment hebben de naam JAC-O en zijn voorzien van kopnetwapening. Deze palen kunnen met een trekstaaf worden gecombineerd. Ze zijn leverbaar in verschillende diameters: van 320 tot 520 millimeter. Ook onze Omegapalen zijn geschikt om toe te passen als drukpaal en als trekpaal.

Projecten en materieel

Behalve leverancier van buisschroefpalen, avegaarpalen en Omegapalen kunt u ook bij ons terecht voor de volledige projectuitvoering. Zodra u ons uw opdracht heeft verstrekt, nemen wij de betreffende werkzaamheden op in onze planning. Onze afdeling projectleiding maakt vervolgens een afspraak met u om gezamenlijk op de locatie de beste uitvoeringsmethode te bespreken. De meest ideale uitvoering vindt plaats op een droge en stabiele bouwput die sleufvrij is. Een uitvoering op slappe onderlagen – zoals leem, veen en klei – is niet alleen onmogelijk maar ook gevaarlijk.

Jacbo Nederland BV heeft alle materieel tot haar beschikking voor een perfecte projectuitvoering. Denkt u hierbij aan boorstellingen, graafmachines, boren en betonpompen. Ook hebben we hiervoor het benodigde transportmaterieel in huis.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer