Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Funderingsspecialist Brabant

Uw funderingsspecialist uit Brabant: Jacbo Nederland BV

Wij zijn u graag van dienst

Zoekt u een leverancier van buisschroefpalen in de provincies Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Utrecht, Noord-Holland of Zuid-Holland? Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) is gespecialiseerd in unieke buisschroefpalen die u tal van voordelen bieden. Dankzij onze zelf geproduceerde palen kunt u geluidsarm, schadevrij en zonder trillingen funderen. Deze eisen worden steeds vaker gesteld bij de uitvoering van bijvoorbeeld bouwprojecten. Door de schadevrije eigenschappen – onder meer in de buurt van bestaande bebouwing – kunt u bovendien ook lagere aansprakelijkheidspremies bij uw verzekeringsmaatschappij tegemoet zien. Kortom, voor de meest ideale manier van funderen met buisschroefpalen moet u bij Jacbo zijn.

Onze technieken

Schroefpalen, buisschroefpalen en Omegapalen

Wij zijn specialist in funderingssystemen die bestaan uit schroefpalen – ook wel bekend als betonmortelschroefpalen of avegaarpalen – buisschroefpalen en Omegapalen die deels de grond verdringen. Om het unieke karakter van al onze palen extra kracht bij te zetten, hebben we ze stuk voor stuk een unieke naam gegeven. Paal JAC-S bijvoorbeeld, is een betonmortelschroefpaal die geschikt is als trekpaal en als drukpaal. Funderingspaal JAC-B is een uitstekend voorbeeld van een buisschroefpaal. Deze paal heeft dan ook een wapeningskorf over de gehele lengte. Als u op zoek bent naar een funderingstechniek met Omegapalen, dan kiest u onder meer voor onze JAC-O paal. Deze is voorzien van kopnetwapening en kan gecombineerd worden met een trekstaaf.

Zoals u kunt lezen noemen wij ons niet voor niets uw funderingsspecialist uit Brabant. Ook voor het akoestisch doormeten van funderingssystemen kunt u een beroep doen op onze expertise. Met de kwaliteitscontrole volgens de methode Hamertje Tik, kunt u nagaan of de palen discontinuïteiten in zich hebben. Dan moet u denken aan breuken, scheuren of diameterveranderingen. Deze methode is gebaseerd op het introduceren van een geluidgolf op de kop van de paal. Na het geven van een hamerklap registreert de bewegingsopnemer de klap zelf en de reflecties. Zo wordt een optimaal beeld verkregen. Deze methode wordt onder meer door ons toegepast wanneer wij de opdracht krijgen een project te verzorgen.

Materieel van Jacbo Nederland BV

Jacbo Nederland BV is niet alleen uw funderingsspecialist uit Brabant in palen en projecten, maar ook in materieel. Boorstellingen, betonpompen en diverse graafmachines staan tot onze beschikking. Daarnaast beschikken wij eveneens over uiteenlopende boren. Heeft u transport nodig voor het materieel? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over de unieke funderingsoplossingen van Jacbo Nederland BV? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer