Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Funderingsspecialist Brabant

Uw funderingsspecialist uit Brabant: Jacbo Nederland BV

Wij zijn u graag van dienst

U zoekt een gerenommeerde funderingsspecialist in bijvoorbeeld Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Noord-Holland of Zuid-Holland? Jacbo Nederland BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) is de meest gespecialiseerde producent van niet-geheide funderingspalen. Wij zijn aannemer in unieke funderingssystemen die zeer veel voordelen bieden. Denkt u hierbij onder meer aan de steeds strenger wordende milieu- en geluidseisen. Door onze technieken om omgevingsvriendelijk te kunnen funderen, kan er vrijwel schadevrij worden gewerkt. Dit zorgt voor aanzienlijk lagere aansprakelijkheidspremies van uw verzekeringsmaatschappij. Hierdoor is het boren met onze speciale funderingstechniek ook in de buurt van bestaande bebouwing vaak de ideale oplossing.

Onze technieken

Schroefpalen, buisschroefpalen en Omegapalen

Wij zijn specialist in funderingssystemen die bestaan uit schroefpalen – ook wel bekend als betonmortelschroefpalen of avegaarpalen – buisschroefpalen en Omegapalen die deels de grond verdringen. Om het unieke karakter van al onze palen extra kracht bij te zetten, hebben we deze stuk voor stuk een unieke naam gegeven. Paal JAC-S bijvoorbeeld, is een betonmortelschroefpaal die geschikt is als trekpaal en als drukpaal. Funderingspaal JAC-B is een uitstekend voorbeeld van een buisschroefpaal. Deze paal heeft dan ook een wapeningskorf over de gehele lengte. Als u op zoek bent naar een funderingstechniek met Omegapalen, dan kiest u onder meer voor onze JAC-O paal. Deze is voorzien van kopnetwapening en kan gecombineerd worden met een trekstaaf.

Zoals u kunt lezen noemen wij ons niet voor niets uw funderingsspecialist uit Brabant. Ook voor het akoestisch doormeten van funderingssystemen kunt u altijd een beroep doen op onze expertise. Met de kwaliteitscontrole volgens de methode Hamertje Tik, kunt u nagaan of de palen discontinuïteiten in zich hebben. Dan moet u denken aan breuken, scheuren of diameterveranderingen. Deze methode is gebaseerd op het introduceren van een geluidgolf op de kop van de paal. Na het geven van een hamerklap registreert de bewegingsopnemer de klap zelf en de reflecties. Zo wordt een optimaal beeld verkregen. Deze methode wordt onder meer door ons toegepast wanneer wij de opdracht krijgen een project te verzorgen.

Materieel van Jacbo Nederland BV

Jacbo Nederland BV is niet alleen uw funderingsspecialist uit Brabant in palen en projecten, maar ook in materieel. Boorstellingen, betonpompen en diverse graafmachines staan tot onze beschikking. Daarnaast beschikken wij eveneens over uiteenlopende boren. Heeft u transport nodig voor het materieel? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over de unieke funderingsoplossingen van Jacbo Nederland BV? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: wij helpen u graag. Uiteraard kunt u via info@jacbo.nl ook direct een offerte opvragen.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer