Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Fundering maken particulieren

Fundering maken voor particulieren

Wanneer u als particulier trillingsvrij wilt funderen en dus geluidsarm te werk wilt gaan, kunt u rekenen op de expertise van Jacbo Nederland BV. Als dé specialist op het gebied van trillingsvrij funderen in Nederland zijn wij leverancier en adviseur voor zowel ondernemingen als particulieren. Wij zijn producent van niet-geheide funderingspalen om omgevingsvriendelijk te kunnen funderen. Uit ons aanbod kan gekozen worden voor de meest geschikte paalfundering voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een fundering voor een nieuwbouwwoning of voor uitbreiding van een bestaande woning, een kavel of een complete aanbouw. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers luisteren aandachtig naar uw eisen en geven doordacht advies op maat. Zonder geluidsoverlast en trillingen uw fundering maken met een kleine boorstelling begint bij Jacbo Nederland BV.

Onze technieken

Omgevingsvriendelijk funderen

Funderingspalen produceren en leveren is nauw verbonden met het milieu en omgevingsgeluid. Heien op conventionele wijze veroorzaakt geluidsoverlast in de buurt van het project voor bedrijven en particulieren. Een fundering maken zonder de gebouwen en infrastructuur in de omgeving te beschadigen is nog van groter belang. Zeker wanneer er voor particulieren gewerkt wordt. Bij het funderen van een nieuwbouwwoning of uitbreiding van een bestaande woning wordt er vaak op korte afstand van bestaande woningbouw gewerkt waardoor het belangrijk is dat er zo veilig mogelijk en zeer voorzichtig te werk wordt gegaan. Daarom produceert Jacbo Nederland BV funderingspalen die geluidsarm en volledig trillingsvrij kunnen worden geplaatst. In ons productieproces is kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang. Lengte- en betondruk registraties worden voortdurend gemaakt aan de hand van nauwkeurige meetapparatuur. Met scherpe interne controles is de topkwaliteit van onze palen dan ook continu gewaarborgd.

Kies de juiste paalfundering

Onze betonmortelschroefpalen, buisschroefpalen en Omegapalen bieden verschillende mogelijkheden en voordelen voor trillingsvrij funderen. Jacbo Nederland BV adviseert u graag over de palen die het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Betonmortelschroefpaal

Zo worden mortelschroefpalen pas geschroefd nadat er grond is verwijderd met een holle boor. Zodra de schroefpalen de grond in zijn gegaan wordt door de boor heen beton gepompt. Hierdoor is heien niet nodig. Op de bouwplaats kunnen dankzij ervaring en vakmanschap in de procestechniek tot wel 100 palen worden geproduceerd per dag.

Omegapaal

De Omegapaal kan worden gebruikt met een smallere paaldiameter dan het geval is met de betonmortelschroefpaal. Omdat de Omegapaal gedeeltelijk grondverdringend is hoeft er dus minder grond op te worden geboord.

Buisschroefpaal

Ook de Buisschroefpaal is gedeeltelijk grondverdringend. Omdat via de bovenkant van de booras wapening kan worden ingebracht, is het mogelijk deze schroefpaal tijdens het funderen volledig te voorzien van wapening over de gehele lengte. De Buisschroefpaal is geschikt als drukpaal en als trekpaal en kan worden geleverd in uiteenlopende diameters van 400 tot 600 millimeter.

Palenwandsysteem

Met een Palenwandsysteem worden de door ons geproduceerde palen in elkaar geboord. Dit levert een waterremmende en grondkerende wand op. Deze stevige draagconstructie kan worden gevormd in een bak, zodat de fundering tevens als kelderwand functioneert. Met behulp van zeer efficiënte procestechnieken kan het bouwen van een dergelijke fundering relatief snel. Volledig omgevingsvriendelijk en zelfs kosten- en tijdbesparend.

Kies voor perfect funderen, ook voor particulieren

Jacbo Nederland BV ondersteunt zowel bedrijven als particulieren met maatwerk advies en professionele tips. Wij waren nauw betrokken bij grote en kleine projecten in talloze steden in de provincies:

  • Brabant
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Limburg
  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Gelderland

Sinds 1933 ontwikkelt Jacbo op innovatieve wijze de mogelijkheden om een fundering te maken. Als specialist in niet-geheide funderingspalen zijn wij dan ook uitgegroeid tot een begrip in de bouwwereld. Wilt u een fundering laten maken? Neem dan contact met ons op voor een prijsaanvraag. Onze vriendelijke medewerkers ontzorgen en ondersteunen u met advies, tips en een vrijblijvende offerte op maat.

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer