Vragen? 031 162 42 22 56  info@jacbo.nl

Sint Maartenskliniek Ubbergen

In februari 2018 heeft  Jacbo 291 palen Ø 500 (lang 10-14 m1) aangebracht voor de uitbreiding van de Sint Maartenskliniek, waarover ze zelf zeggen:

Waarom bouwt de Sint Maartenskliniek?

Wij willen onze patiënten de beste zorg kunnen blijven bieden. Daarom bouwt de Sint Maartenskliniek aan de toekomst, met:

een nieuw, ultramodern OK-complex;
een nieuwe innovatieve revalidatievleugel, inclusief comfortabele verpleegafdelingen;
een Loop expertise Centrum. De bouw zorgt ervoor dat we mensgerichter kunnen werken en dat we onze hoge ambities beter kunnen realiseren. Dat doen we ook nog eens op minder vierkante meters, want tien tot vijftien procent van het bebouwingsoppervlak geven we terug aan de natuur.

De Sint Maartenskliniek in Ubbergen bij Nijmegen is een opleidingsziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. In het ziekenhuis kan men terecht voor de behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding. Het ziekenhuis dat wil excelleren in diagnostiek, behandeling en zorg heeft de expertise van EGM architecten ingeroepen voor vernieuwing en uitbreiding.

Specificaties

291 palen

Lengte 10-14 m1

Wat kunnen we voor ú betekenen?

©2024 Jacbo Nederland BV   |   Algemene voorwaarden    |   Disclaimer