Alles draait om Jacbo

Welkom op de site van Jacbo Nederland BV. Jacbo is de specialist in het vervaardigen van schroefpalen (ook wel avegaarpalen of betonmortel- schroefpalen genoemd), buisschroefpalen en gedeeltelijk grondverdringende Omegapalen. Op deze site vindt u informatie over onze producten, adviezen om tot een voorspoedige uitvoering te komen en tevens hoe u contact met ons kunt opnemen.

Jacbo Nederland bv

Jacbo is in 1933 als familiebedrijf opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot de meest gespecialiseerde producent van niet-geheide funderingspalen. Het bedrijf is daarmee binnen Europa een begrip op funderingsgebied. De onderneming werkt in Nederland, Duitsland en België onder de naam Jacbo Nederland BV.

Trillingsvrij - geluidsarm

Jacbo produceert haar palen volgens een aantal verschillende schroeftechnieken, waarvan de betonmortelschroeftechniek het meest bekend is. Het bedrijf biedt de volgende systemen en/ of paaltypen: Jac-O; Jac-B; Jac-S en Jac-P. De methoden van Jacbo Nederland zijn uitermate geschikt om trillingsvrij, geluidsarm en schadevrij te kunnen funderen, eisen die steeds vaker bij de uitvoering van bouwprojecten worden gesteld. Schadevrij werken leidt ook tot lagere aansprakelijkheidspremies van verzekeringsmaatschappijen; snel werken betekent een korte bouwtijd. Kortom, Jacbo biedt een ideale manier van funderen.

Vraag een offerte aan

Laat ons weten hoe uw project er uit ziet en u ontvangt op korte termijn een passende offerte.

Neem contact op

Op werkdagen zijn we vanzelfsprekend telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons altijd bereiken via e-mail, klik hiervoor op onderstaande button.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres

Postadres: 
Postbus 289, 4900 AG OOSTERHOUT

Bezoekadres: 
Rederijweg 23, 4906 CX OOSTERHOUT

Contact

telefoon:  +31 162 42 22 56
fax:            +31 162 43 21 62

e-mail:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons